Hiustenlähtö

Yli 50% ihmisistä kärsii hiustenlähdöstä. Miksi?

Tietoa hiustenlähdöstä

Mikä avuksi hiustenlähtöön?

1. Tällä sivulla on tietoa siitä, miksi hiustenlähtöä esiintyy ja miten siihen voidaan löytää ratkaisu. Hiustenlähdön ehkäisemiseen on neljä päävaihtoehtoa leikkauksen sijaan. Hiustenlähdön laajuudesta ja henkilökohtaisista valinnoista riippuen jokin tai kaikki seuraavista voi olla sopiva ratkaisu.

Terve päänahka

Terve päänahka: Ratkaiseva lähtökohta hiustenlähdön torjunnassa on terveen päänahan ylläpitäminen. On tärkeää luoda ympäristö, joka edistää hiusten normaalia kasvua. Paksummat hiukset: Hiusten harveneminen voi olla ongelma, sillä se tekee hiustenlähdöstä huomattavampaa ja antaa päänahan paljastaa harvennetut alueet.

Immetee New Generation -luonnolliset hiustenrakennuskuidut peittää kaikki hiustenlähtöalueet kokonaan, mikä antaa välittömästi paksummat, luonnollisen näköiset hiukset. Se on valmistettu luonnonmateriaalista, joka ei aiheuta ärsytystä päänahkaan.

Hiustenlähtöhoidot: Hiusten hyvä hoito ja sen varmistaminen, että ne saavat riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, luo terveellisen kasvuympäristön.

Ulkonäkö: immetee Uuden sukupolven hiustenrakennuskuidut parantavat välittömästi hiusten ulkonäköä ja volyymia lisäämällä paksuutta olemassa oleviin hiuslisäkkeisiin.

Hiustenlähdön syyt

"Androgeneettinen (perinnöllinen) hiustenlähtö" tai ns. miesten kaljuuntuminen tapahtuu, kun: 1. Hiustenlähtö näkyy epätavallisen suurena. 2. Hiusten korvautuminen tapahtuu epätavallisen hitaasti. 3. Normaalit hiukset korvautuvat pienemmillä, ohuemmilla. Ihmisen päänahassa on keskimäärin 100 000 - 150 000 hiusta. Nämä hiukset kasvavat ihon alla olevista follikkelista/juurista. Karvatupissa olevat verisuonet ravitsevat hiuksia ja tarjoavat ravinteita niiden kasvulle. Kukin hius käy läpi kasvusyklin muista päänahan hiuksista riippumatta. Milloin tahansa noin 90 % hiuksista on kasvuvaiheessa, jota kutsutaan "anageeniksi", kun taas loput 10 % ovat lepovaiheessa, jota kutsutaan "telogeeniksi". Anageenivaihe kestää 2-6 vuotta.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että hiustenlähdön syiden ymmärtäminen ja erilaisten ratkaisujen tutkiminen voi auttaa yksilöitä löytämään parhaan lähestymistavan oman ongelmansa ratkaisemiseen ja palauttamaan luottamuksen ulkonäköönsä.

Hiustenlähtövaiheet

Hius kasvaa ja irtoaa tietyin väliajoin