Menu

HairMe käyttäjäkokemuksia

"Olen käyttänyt aiemmin eri hiustuuhennekuitua ja päätin kokeilla HairMe hiuskuituja. Minulla on ilmennyt hiustenlähtöä päälaen alueelta ja eturajasta. Tein ns. ”tulikokeen.” Laitoin hiuksiini HairMe kuidut ennen kovaa 1,5 tunnin aerobista harjoitusta, ja ajattelin että jos ne pysyvät näissä treeneissä, niin ne pysyvät millaisissa olosuhteissa tahansa. Hikoilen aina koko 1,5 tunnin ajan harjoitusten aikana, melkein kuin saunassa. Hämmästyksekseni kuidut eivät levinneet eivätkä lähteneet ollenkaan hiuksistani pois edes suihkussa käynnin jälkeen, kun en hieronut niitä pois. Hiukseni näyttivät tuuheilta ja paksuilta kuin luonnolliset hiukset. Kävin katsomassa peilistä kaksi kertaa harjoitusten aikana onko kuidut vielä paikallaan ja siellä ne olivat. Olen erittäin tyytyväinen HairMe hiuskuitujen lopputulokseen ja laatuun. Minulla on kuin uudet hiukset!" Kari, Vantaa


"HairMe on paras hiuskuitu mitä olen käyttänyt. Se on kevyt ja niin huomaaton ettei edes itse muista, että käyttää HairMe:ta. Sitä paitsi se on tehty 100% luonnonmateriaalista, eikä aiheuta mitää päänahan ärsytystä. Voi suositella HairMe hiusrakennuskuituja." 


"Olen kokeillut aiemmin kahta eri hiustuuhennetta, mutta mikään niistä ei toiminut kuten HairMe. Se on kevyt verrattuna aikaisempii kokeilemiini kuituihin ja se levittyy paljon tasaisemmin kuin käyttämini tunnetut hiustuuhenne merkit. Enää en vaihtaisi HairMe:ta toisiin kuituihin. Olen 100% tyytyväinen." 


"HairMe on ainoa toimiva ratkaisu hiustenlähtöongelmaan. Käytin aikaisemmin Rogainea, minoksidiilia, mutta se aiheutti päänahassani voimakasta ärsytystä ja punoitusta, eikä tulokset olleet toivottavat. HairMe on supernopea laittaa ja on kuin minulle olisi tehty hiustensiirto 10 sekunnissa."


"HairMe:n ansiosta näytän paljon nuoremmalta ja kuvissa sekä videolla hiukseni näyttävät samoilta kuin 25 vuotta sitten."


"Paras käyttämäni hiustuuhenne. En enää edes kokeile muita."