Menu

Fyysisen puoleensavetämisen salaisuus  


Voitko vaikuttaa ulkonäköösi? 

Se kuinka puoleensavetävänä ihmiset sinut näkevät, voi olla joko hyöty tai haitta elämässäsi. Se ei ole reilua, mutta se on totta. 
Ensisilmäys on hiukset. Eräässä merkittävä tutkimuksessa, johon valittiin 58 satunnaisesti otettua miestä ja naista eri sosiaaliluokista huomattiin, että ensimmäisten treffien jälkeen 89 prosenttia ihmisistä jotka halusivat tavata seuraavilla treffeillä, tekivät sen fyysisen vetovoiman ja ulkonäön perusteella.  Tutkimus tutkimuksen jälkeen paljastaa, kuinka ulkonäkösi on merkittävä tekijä, ottaen huomioon sen, minkälaisen vaikutelman ihmiset ensinäkemältä sinusta saavat. Et voi muuttaa mitään fyysisten ominaisuuksiesi suhteen, mutta voit aina tehdä muutoksia parantamaan ulkonäköäsi. Ensisilmäyksellä se on siinä; sinulla on kaksi tai kolme sekuntia aikaa tehdä vaikutus toiseen ihmiseen. Jos et ole vielä vakuuttunut tästä asiasta, mene ostoskeskuksen kahvilaan tai ravintolaan ja katso ympärilläsi olevia ihmisiä jotka siellä ovat. Jos katsot jotakin henkilöä, kuinka kauan sinulla kestää, ennen kun arvioit minkälainen hän on? Onko hän viehättävä ja kiinnostava, sekä onko hän sellainen johon haluaisit tutustua. Loppujen lopuksi ei kestä kauan, ennen kuin päättelet minkälainen hän on. Kun katsot ympärillesi, mikä on jossakin henkilössä se, mikä sinua erityisesti kiinnostaa? Mikä on se, minkä huomaat hänessä ensimmäisenä? Huolimatta meidän erilaisista kriteereistä, ensivaikutelma on se, johon erityisesti kiinnitämme huomion jonkun henkilön kohdalla. Me siirrämme sivuun kaiken joka ei sovi meidän standardeihin. 

Ensivaikutelma johonkin henkilöön perustuu hänen fyysiseen olemukseensa, tai hänen käyttäytymiseensä. Tähän kuuluvat vaatetus, hiukset, puhtaus, ulkonäkö, ryhti, kasvonpiirteet, minkälaisessa fyysisessä kunnossa hän on ja niin edespäin. Se mihin me kiinnitämme huomiomme, on heidän fyysinen ulkonäkönsä. Vaikka haluaisit mielelläsi tutustua häneen lähemmin, niin hänen fyysinen ulkonäkönsä on se, johon ensimmäisenä kiinnität huomion jossakin henkilössä. 

Lopputulos on aina se, että ensivaikutelma, ensisilmäys on ratkaisevan tärkeä. Ihmisen hiukset on yleensä se ensimmäinen asia joka huomataan. Se on eräs tärkeimmistä asioista ihmisen olemuksessa jota kannattaa korostaa ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun kiinnität huomiota hiuksiisi, niin olet edennyt jo huomattavasti tässä asiassa. On todella hämmästyttävää, kuinka suuri merkitys hiuksilla on, ja kuinka ne voivat tehdä ihmisestä nuoremman tai vanhemman näköisen. Nuorekkaan näköiset, tuuheat ja terveet hiukset saavat ihmisen näyttämään jopa 10 vuotta nuoremmalta ja paljon viehättävämmältä.