Menu

Fyysisen puoleensavetämisen salaisuus  

Se kuinka puoleensavetävänä ihmiset sinut näkevät, voi olla joko hyöty tai haitta elämässäsi. Se ei ole reilua, mutta se on totta. 

Voitko vaikuttaa ulkonäköösi? 

Eräässä merkittävä tutkimuksessa, johon valittiin 58 summittaisesti otettua miestä ja naista eri sosiaaliluokista huomattiin, että ensimmäisten treffien jälkeen 89 prosenttia ihmisistä jotka halusivat tavata seuraavilla treffeillä, tekivät sen fyysisen vetovoiman ja ulkonäön perusteella. 

Tutkimus tutkimuksen jälkeen paljastaa, kuinka ulkonäkösi on merkittävä tekijä, ottaen huomioon sen, minkälaisen vaikutelman ihmiset ensinäkemältä sinusta saavat. 

Et voi muuttaa mitään fyysistä ominaisuuksiesi suhteen, mutta voit tehdä muutoksia jotka parantavat sitä. Ensisilmäyksellä se on siinä; sinulla on kaksi tai kolme sekuntia aikaa tehdä vaikutus toiseen ihmiseen. Jos et ole vielä asiasta vakuuttunut, mene ostoskeskuksen kahvilaan tai ravintolaan ja katso ympärilläsi olevia ihmisiä jotka siellä ovat. Jos katsot jotakin henkilöä, kuinka kauan sinulla kestää, ennen kun arvioit minkälainen hän on? Onko hän viehättävä ja kiinnostava, sekä onko hän sellainen johon haluaisit tutustua. Loppujen lopuksi ei kestä kauan, ennen kuin päättelet minkälainen hän on. Kun katsot ympärillesi, mikä on jossakin henkilössä se, mikä sinua erityisesti kiinnostaa? Mikä on se, minkä huomaat hänessä ensimmäisenä? Huolimatta meidän erilaisista kriteereistä, ensivaikutelma on se, johon erityisesti kiinnitämme huomion jonkun henkilön kohdalla. Me siirrämme sivuun kaiken joka ei sovi meidän standardeihin. 

Ensisilmäys

Ensivaikutelma johonkin henkilöön perustuu hänen fyysiseen olemukseensa, tai hänen käyttäytymiseensä. Tähän kuuluvat vaatetus, hiukset, puhtaus, ulkonäkö, ryhti, kasvonpiirteet, minkälaisessa fyysisessä kunnossa hän on ja niin edespäin. Se mihin me kiinnitämme huomiomme, on heidän fyysinen ulkonäkönsä. Vaikka haluaisit mielelläsi tutustua häneen lähemmin, niin hänen fyysinen ulkonäkönsä on se, johon ensimmäisenä kiinnität huomion jossakin henkilössä. Joten vielä kerran - ensivaikutelma, ensisilmäys on ratkaisevan tärkeä. 

Hiukset

Ihmisen hiukset on yleensä se ensimmäinen asia joka huomataan. Se on eräs tärkeimmistä asioista ihmisen olemuksessa jota kannattaa korostaa ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun kiinnität huomiota hiuksiisi, niin olet edennyt huomattavasti tässä asiassa. Se on hämmästyttävää kuinka suuri merkitys hiuksilla on, ja kuinka ne voi tehdä ihmisestä joko nuoremman tai vanhemman näköisen. Nuorekkaan näköiset, tuuheat ja terveet hiukset saavat ihmisen näyttämään jopa 10 vuotta nuoremmalta ja paljon viehättävämmältä.