Menu

Miksi juuri HairMe Professional hiuskuidut?

HairMe hiusrakennuskuidut on uusi innovaatio joka muuttaa ulkonäkösi muutamassa sekunnissa. HairMe hiusrakennuskuidut on tehty luonnonmateriaalista joka sulautuu huomaamattomasti olemassa oleviin hiuksiin. Niissä on negatiivinen, staattinen sähkövaraus, kuin sitä vastoin ihmisen omissa hiuksissa on positiivinen sähkövaraus. Tämän johdosta ne kiinnittyvät todella voimakkaasti omiin hiuksiin, eivätkä irtoa tuulessa, sateessa tai hikoiltaessa. Ne lähtevät pois helposti suihkussa tai shampoopesussa, mutta kestävät vaikka pari seuraavaa päivää, jos et huuhtele hiuksiasi.

Kuidut eivät myöskään värjää vaatteita eikä tyynyä, vaan lähtevät pois helposti kädellä pyyhkäisemällä.  


Mikä on ero HairMe:n ja muiden hiutuuhenteiden välillä?

-HairMe kuidut on tehty Gossypium Herbaceum luonnonmateriaalista. Ne eivät ärsytä päänahkaa kuten keratiinikuidut jotka on tehty yleensä eläinkunnasta peräisin olevasta materiaalista keinotekoisesti. HairMe hiusrakennuskuidut ovat 100 % luonnolliset.

-Gossypium Herbaceumissa on negatiivinen sähkövaraus ja ihmisen omissa hiuksissa positiivinen varaus. Tämä merkitsee sitä, että ne tarttuvat vieläkin voimakkaammin omiin hiuksiin verrattuna keratiinivalmisteisiin kuituihin, ja pysyvät hiuksissa paremmin tuulessa, sateessa, hikoiltaessa ja liikunnan yhteydessä.

-Ne ovat hienojakoisemmat ja kevyemmät kuin keratiinivalmisteiset kuidut. Tämä tarkoittaa sitä, että ne levittyvät hiuksiin tasaisemmin, ja pysyvät hiuksissa paremmin ja ovat huomaamattomat. HairMe kuidut eivät myöskään klöntity levittäessä niitä, vaan ne levittyvät tasaisesti, niin että ne ovat huomaamattomat hiuksissa. Sitä vastoin keratiinikuidut klöntittyvät helposti niiden raskaan ja paakkuisen rakenteen johdosta.  

-HairMe kuidut on leikattu 0,3mm - 0,5mm pituisiksi. Ne eivät mene sisään päänahkaan kuten jotkut muut hiustuuhennekuidut, koska hiusjuuren rauhasen leveys on 0,3mm. 

-Meidät hinta on markkinoiden edullisimpia. 1 gramma kuitua maksaa 1 €. Vertaa hintaa mihinkä tahansa Suomessa markkinoilla olevaan hiustuuhenteeseen niin huomaat eron.

-Meillä on paras hinta – laatusuhde. 

-HairMe kuituja ei ole testattu eläimillä, eikä ne aiheuta allergisia reaktioita, vaan ovat 100 % luonnolliset.


HairMe hiuskuidut on saatavana 9 eri luonnollisena värinä


Alla kuvat ennen ja jälkeen HairMe käytön